وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه خوزستان همچنان روی خط گرما؛ ثبت دمای ۴۵ درجه در شوش زمان و ساعت خورشید گرفتگی شهریور ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت صلیب سرخ جهانی و UN برای آزادگان چه بود؟

همراه با چای چه چیزهایی بخوریم بهتر است؟

چای،محبوب‌ترین نوشیدنی ما ایرانی‌هاست؛ چه در مهمانی‌ها، چه در خانه و چه سر کار و در سفراز آن به‌عنوان یک نوشیدنی انرژی‌زای آرامش‌بخش استفاده می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۱ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 May 27
کد خبر: ۲۴۲۶۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، جالب است بدانید با همه طرفدارانی که این نوشیدنی در بین ایرانیان دارد، ترکیه با سرانه مصرف ۳.۵کیلوگرم چای پیشتاز است. با همه این توضیحات اماهمیشه این نوشیدنی محبوب متهم به داشتن مضراتی نیز است. با توجه به محبوبیت چای در ایران، پای صحبت‌های دکتر کورش جعفریان، متخصص تغذیه، نشسته‌ایم تا دراین‌باره نکته‌هایش را با ما به اشتراک بگذارد؛ ضمن اینکه در کنار آن به آمار و ارقامی دراین‌باره نیز اشاراتی داشته‌ایم.

 

فلاونوئیدهای داخل چای به سلامت بدن خیلی کمک می‌کنند. این مواد می‌توانند باکتری‌ها و میکروب‌های روده را تغییر دهند و اصلاح کنند. داشتن فلاونوئید، یعنی چای آنتی‌اکسیدان دارد و رادیکال‌های آزاد را مهار می‌کند.فلاونوئیدهای داخل چای می‌توانند خطر بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان را کاهش دهند و در کاهش ابتلا به بیماری‌های قلب و عروق هم مؤثر باشند.

 

امروزه خیلی از مردم با عوارضی نظیر پرفشاری خون، کلسترول بالا و ‌تری‌گلیسیرید دست‌وپنجه نرم می‌کنند. چای می‌تواند در کنترل و کاهش این عوارض و کاهش قند خون و ‌تری‌گلیسیرید به ما کمک ‌کند.خیلی از مطالعات نشان داده‌اند که چای برای سلامت مو هم خوب است. تانین داخل چای که از انواع پلی‌فنول‌ها تشکیل شده، ظاهرا می‌تواند به سلامت مو کمک و احتمالا از سفیدشدن مو جلوگیری کند.

 

آنتی‌ژن‌هایی در چای هست که می‌توانند باعث تغییر در سیستم ایمنی بدن شوند. حتی خود تانین‌ها نیز چنین نقشی دارند. ماده اخیر می‌تواند خیلی از ویروس‌ها را در بدن ما از بین ببرد؛ خاصه در سرماخوردگی، آنفلوآنزا و بیماری‌های تنفسی.چای در افزایش سلامت استخوان‌ها، پیشگیری یا کاهش عوارض پارکینسون و کاهش استرس هم مؤثر است. البته تمام این خواص درصورت مصرف متعادل چای است؛ مصرف نامتعادل آن می‌تواند تأثیر عکس داشته باشد.

 

مصرف چای باعث می‌شود باکتری‌های داخل دهان زودتر از بین بروند. برخی دندان‌ها مستعد تشکیل باکتری و پلاکند و مصرف چای می‌تواند از تشکیل باکتری‌ها و پلاک‌ها در دهان پیشگیری کند./ همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار